La doar două zile de la spargerea şi atacul asupra locuinţei sale din Paris, Gianluigi Donnarumma a vorbit pentru cotidianul italian Libero despre noaptea chinuitoare şi traumatizantă pe care a petrecut-o alături de Alessia, partenera sa de viaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost foarte speriat, şi mai mult pentru Alessia. Mi-era teamă că i se va întâmpla ceva. Eram neputincios, legat, nu puteam să fac nimic. În plus, nu vorbesc foarte bine franceza şi mi-a fost greu să le explic acestor oameni unde se aflau lucrurile pe care le căutau. Iar Alessia, încă foarte speriată, era cu ei. Eram îngrozită că îi vor face rău", a spus el.

Portarul de la PSG, care a insistat totuşi să plece sâmbăta aîntr-un turneu în Japonia şi Coreea de Sud alături de coechipierii săi, a vorbit şi despre circumstanţele în care s-a petrecut furtul. În jurul orei 3.30 în noaptea de joi spre vineri spre vineri, internaţionalul italian şi partenera sa au fost treziţi de patru spărgători care se pare că intraseră pe acoperiş. "Să afli că sunt oameni în casa ta la trei dimineaţa, dintr-o dată, cred că este cel mai rău sentiment pe care îl poţi avea", a mărturisit Donnarumma. "Am fost imediat imobilizat, iar Alessia a fost nevoită să dea tot ce aveam mai preţios".

Valoarea estimată a jafului se ridică la aproximativ 500.000 de euro, inclusiv genţi, un ceas de lux şi bijuterii. "Nu pot intra în prea multe detalii, deoarece ancheta este în curs de desfăşurare. Vineri dimineaţă, eu şi logodnica mea a trebuit să ne părăsim apartamentul pentru a permite desfăşurarea investigaţiilor şi suntem cazaţi temporar la un hotel".

Internaţionalul italian al echipei Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma, şi partenera sa au fost legaţi şi jefuiţi în locuinţa lor din Paris, relatează bbc.com.

Cei doi au legaţi de câteva persoane şi apoi au fost jefuiţi, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru presa franceză. Ei au reuşit apoi să fugă la un hotel din apropiere.

Alarma a fost dată de personalul hotelului, iar cuplul a fost dus la spital.

Fotbalistul a fost rănit uşor, în timp ce partenera sa, fotomodelul Alessia Elefante, a scăpat nevătămată, au declarat surse pentru Agenţia France Presse.

Într-un comunicat, agentul său a declarat că Gianluigi Donnarumma, în vârstă de 24 de ani, şi partenera sa "sunt în stare de şoc pentru ceea ce s-a întâmplat, dar se simt bine în aceste circumstanţe teribile".

Parchetul a declarat că unitatea specială a poliţiei franceze BRB, care se ocupă de jafuri armate şi spargeri, a început o anchetă.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.