Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, şi directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, l-au criticat, luni, pe preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, după conferinţa de presă susţinută de acesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îmi vine să râd, am ajuns să ne judece cineva de afară, mai ales din Grecia. Pe vremea noastră grecii stăteau, se uitau la noi şi se mulţumeau că nu luau 5. Din păcate a ajuns să ne analizeze un domn de afară. Săracul să se ducă să stea la el în ţară şi să analizeze fotbalul din ţara lui, pentru că au şi ei problemele lor. Dacă un arbitru vorbeşte de calitatea fotbalului.. am ajuns prea departe. E o scuză, vor să mute atenţia în altă parte. Din păcate aici am ajuns, ăsta este fotbalul românesc, suntem departe de ce eram, ne merităm într-un fel sau altul soarta. Până o să revenim iar acolo sus, o să avem parte de astfel de declaraţii. Iar noi înghiţim în sec şi mergem acasă. Din păcate ne judecă un domn care ar trebui să-şi vadă de ale lui, cum am mai spus, pe vreme noastră erau fericiţi dacă luau 5”, a spus Hagi, conform digisport.ro.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, consideră că Vassaras s-a făcut de râs la conferinţa de presă care a susţinut-o. "Deja, domnul Vassaras este penibil prin tot ceea ce face. Mai bine nu ţinea nicio conferinţă de presă, lăsa lucrurile să meargă de la sine în continuare. Mai mult s-a făcut de râs. Domnul Vassaras trebuie să ştie că îl critică oamenii care au jucat fotbal şi care stau pe teren, nu cei care stau la televizor şi pe scaune acasă, da? Să îi spuneţi şi lucrul acesta, ca să ştie şi el", a explicat Dănciulescu, conform dolce-sport.ro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Preşedintele CCA, Kyors Vassaras, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că arbitri români sunt supuşi unei presiuni foarte mari, atât de jucători, cât şi de antrenori, şi că greşelile pe care le comit sunt fără intenţie şi nu pot fi înţelese de la televizor, din sufragerie. Vassaras consideră că arbitri români, aflaţi într-un important progres, sunt de un nivel ridicat al integrităţii morale.

Şeful CCA consideră că nivelul scăzut al meciurilor a îndepătat spectatorii de fotbal şi nu prestaţiile arbitrilor. El se plânge de violenţa arătată de unii jucători pe teren, care apoi cer socoteală arbitrilor şi de faptul că toate problemele din sânul echipelor sunt acoperite căutând greşeli de arbitraj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.