Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de echipa sa în meciul de miercuri seară, câştigat cu 3-1 în faţa formaţiei FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Era un challenge important pentru noi în această săptămână, pentru că am jucat cu echipe calificate în Europa.

Meciul a fost dificil din toate punctele de vedere, mai mult decât cu CFR, pentru că FCSB este o echipă mai tehnică. Jucătorii mei s-au autodepăşit. Am făcut multe schimbări la echipă, dar suntem pe drumul bun, arătăm bine.

Munteanu şi Alibec sunt jucători foarte talentaţi, pe care trebuie să-i ajuţi. Să stai în spatele lor şi să-i ajuţi. Lui Munteanu i-a folosit perioada de la Fiorentina, pentru că a văzut cu ce se mânâncă fotbalul mare. Jucătorii români sunt talentaţi şi creativi, stau bine la mansardă”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a dispus miercuri seara de formaţia FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă. Cu acestă victorie, Farul revine pe primul loc în clasament.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.