Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, duminică seară, după ce a refuzat să meargă pentru a primi medalia de "finalist" la finalul meciului cu FC Voluntari, scor 0-1, că nu s-a dus să primească medalia deoarece nu avea de ce să facă acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să recunoaştem, chiar dacă am dominat jocul, Voluntari a meritat victoria. Îi felicit, bravo lor. Noi trebuie să creştem de la meci la meci. Dacă eram mai atenţi puteam să marcăm, dar asta este. Ne pregătim pentru campionat şi turul preliminar din Liga Campionilor. Până când vom fi o echipă omogenă, prin luna octombrie, toată lumea va avea şanse să joace. Nu m-am dus să primesc medalia pentru că nu aveam de ce să fac asta. Doar primul loc câştigă. I-am felicitat pe cei de la Voluntari", a spus Hagi, conform dolce-sport.ro.

Deţinătoarea Cupei României, FC Voluntari, a învins, duminică, la Botoşani, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana FC Viitorul, şi a câştigat în premieră Supercupa României. Constănţenii au jucat o oră în inferioritate numerică.

Golul a fost marcat de Costin Lazăr '12.

În minutul 32, FC Viitorul a rămas în inferioritate numerică, Ionuţ Vînă fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.