FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaţionalul român Gheorghe Grozav la clubul din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la Bursaspor, în prima ligă a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo în prima jumătate a anului 2015, 5 goluri în 13 meciuri disputate în Liga 1 şi în Cupa Ligii.

Grozav a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului dinamovist pregătit de antrenorul Claudiu Niculescu în cantonamentul de la Săftica.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamovişti, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznyi, Dinamo Bucureşti, Karabükspor şi Bursaspor.

28 de ani a împlinit Grozav săptămâna trecută, pe 29 septembrie.

8 meciuri a jucat Grozav în acest an pentru Bursaspor în prima ligă a Turciei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat în 2018 pentru echipa naţională a României în meciurile amicale cu Suedia, Israel, Finlanda şi Chile, toate câştigate de "tricolori".

5 goluri a marcat Grozav pentru prima reprezentativă a României. A înscris chiar la debut, în partida amicală cu Elveţia (scor 1-0 pentru tricolori, pe 30 mai 2012), şi a adunat 25 de selecţii pentru echipa naţională.

2 trofee a câştigat Grozav în carieră, Cupa Belgiei cu Standard Liege (2011) şi Cupa României cu Petrolul Ploieşti (2013).

7 este numărul oficial cu care Grozav va juca la Dinamo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.