Pentru Mael, un copil de nouă ani bolnav de cancer, Crăciunul a venit mai devreme cu ajutorul verişoarei sale şi al clubului Paris Saint-Germain, scrie Le Figaro. Povestea a început sâmbătă, când verişoara lui Mael a postat un mesaj emoţionant pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Hello Twitter, ştiu că tu poţi face miracole, aşa că încerc şi eu. Micuţului meu văr de nouă ani i-a recidivat cancerul. El adoră PSG, ajută-mă să obţin un semn de la ei sau ceva pentru el. Mulţumesc", a fost mesajul de pe reţeaua de socializare, redistribuit în scurt timp de peste 20.000 de ori.

 

Directorul de marketing al PSG, Michel Mimran, a răspuns cererii cu o postare Twitter, în care o informa pe verişoara lui Mael de cadoul pe care urma să-l trimită.

 

Un colet a sosit miercuri la locuinţa lui Mael, cu tricouri, şepci, lucruri pentru şcoală şi obiecte promoţionale ale clubului parizian.

 

"Am avut o mică surpriză din partea PSG şi sunt hyper-încântat", a declarat Mael.

 

Verişoara lui a postat o imagine cu Mael mulţumind clubului PSG, dar şi fotografii ale lucrurilor primite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.