Mijlocaşul Leon Goretzka şi atacantul Timo Werner nu fac parte din lotul anunţat joi de selecţionerul Germaniei, Hansi Flick, pentru meciurile amicale disputate de Nationalmannschaft în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala Germaniei va juca în  septembrie două meciuri amicale, cu Japonia (9 septembrie, la Wolfsburg) şi Franţa (12 septembrie, la Dortmund). Selecţionerul Hansi Flick a anunţat joi lotul de 24 de jucători, iar surpriza o reprezintă renunţarea la mijlocaşul Leon Goretzka (Bayern Munchen) şi la atacantul Timo Werner (RB Leipzig), deşi cei doi jucători nu sunt accidentaţi.

„Toată lumea trebuie să-şi lase ego-ul deoparte. Cine dă energie Mannschaft-ului? Ne uităm la asta în detaliu. Vedeta este echipa şi nu indivizii”, şi-a justificat alegerea Hansi Flick, care l-a convocat însă pe Jamal Musiala, mijlocaşul accidentat al lui Bayern Munchen.

Germania este calificată direct la Euro 2024, ca ţară gazdă, iar meciurile amicale disputate până acum, în anul 2023, nu au fost concludente. Germania a învins Peru (2-0), dar a cedat în meciurile cu Belgia (2-3), Polonia (0-1) şi Columbia (0-2), încheind la egalitate partida cu Ucraina (3-3).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.