Fotbalistul Gerard Piqué, proprietarul grupului care se ocupă de faza finală a Cupei Davis, nu şi-a ascuns îngrijorarea faţă de organizarea evenimentului programat la Madrid, în luna noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există multă incertitudine. Vom încerca să ţinem cont de ceea ce spune Guvernul în legătură cu sportul şi să ştim dacă putem aduce spectatori în incinta Caja Magica", centrul de tenis de la Madrid, a declarat Pique. 

"Sunt puţin pesimist, deoarece Cupa Davis fără spectatori, este cam greu... Cred că nimeni nu poate spune cu certitudine în acest moment dacă vom avea fani sau vom juca fără spectatori", a mai spus Pique.

Grupul Kosmos a semnat cu Madrid un contract pe doi ani pentru Cupa Davis (2019, 2020) şi ar exista o opţiune de prelungire a înţelegerii cu încă un an (2021)

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.