Fundaşul Astrei, Geraldo Alves, a declarat, duminică seară, că arbitrii au împiedicat echipa sa să câştige meciul cu Steaua, afirmând că Marius Avram i-a spus că giurgiuvenii nu au "faţă de Liga Europa".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am făcut un joc bun, am încercat să revenim, dar nu am putut. Arbitrii nu ne-au lăsat sa facem un rezultat bun. Vorbesc foarte rar de arbitraj, dar astăzi a fost foarte, foarte slab. Râdea de noi la fiecare fază, ne-a spus că noi nu avem faţă de Europa League. Mi-a spus asta mie, în faţă. A dat galbene numai la noi. La noi s-a arbitrat corect, a dat galben la fiecare fază, la ei nu s-a dat nimic", a spus Geraldo la finalul meciului, conform Dolce Sport.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală şi în care în final au fost incidente pe teren.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Boldrin, în minutul 45, cu un şut din lovitură liberă de pe partea dreaptă. Balonul a trecut prin tot careul, nu a fost atins de nimeni, şi a intrat în poartă la colţul lung.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.