Tenismenii Gerald Melzer, locul 133 ATP, şi Dragoş Dima, locul 489 ATP, vor deschide, vineri, de la ora 12.00, la Wels, întâlnirea Austria - România, din turul I al play-off-ului Grupei I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis. (baraj de menţinere în Grupa I).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În al doilea meci al zilei de vineri vor evolua Dominic Theim, locul 7 ATP, şi Bogdan Borza, locul 707 ATP.

Sâmbătă, de la ora 15.00, este programată partida de dublu Horia Tecău/Nicolae Frunză - Dominic Thiem/Philipp Oswald.

Duminică, de la ora 12.00, vor avea loc ultimele două meciuri de simplu, Dominic Thiem - Dragoş Dima şi Gerald Melzer - Bogdan Borza.

Partidele se desfăşoară la Wels (aproximativ 30 de kilometri sud-vest de Linz), pe zgură, pe un teren în aer liber având tribune de 3.500 de locuri.

Învingătoarea acesti întâlniri va evolua şi anul viitor în Grupa I, Zona Europa/Africa, învinsa va mai disputa o partidă decisivă pentru menţinerea/retrogradarea în/din acest eşalon, cu echipa care pierde dintre Israel şi Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.