Sportiva Georgeta Popescu a câştigat, duminică, medalia de aur în proba de monobob, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne, a doua a delegaţiei României. În 2022, la Beijing, această probă va figura pentru prima dată în programul Jocurilor Olimpice de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Popescu a reuşit timpul total 2:26.84.

Medalia de argint a fost câştigată de sportiva din Slovacia Viktoria Cernanska, iar pe poziţia a treia a terminat germana Caline Harms.

Tot la monobob, Maria Antonia Sârbu a încheiat pe 13.

România are acum două medalii de aur în palmaresul participărilor la JOT de iarnă. La Lillehammer 2016, Eduard Căşăneanu şi-a adjudecat titlul la hochei pe gheaţă, în proba de îndemânare, cel dintâi aur olimpic al României. 

Delegaţia României a obţinut, miercuri, prima medalie la Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret de la Lausanne, după ce Ramona Ionel a terminat pe locul 3 la patinaj viteză, echipe mixte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.