Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică, din cazua unor probleme de sănătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel. Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că <Ţucu> va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică", se arată într-un comunicat al CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Ţucudean, care suferă de probleme cardiace, a jucat nouă partide în acest sezon, 304 minute în total.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.