Atacantul George Puşcaş, care a evoluat în prima parte a sezonului la Benevento, în Serie A, a fost împrumutat de Inter Milano până la finalul sezonului la echipa de ligă secundă Novara Calcio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Novara poate să-l cumpere pe internaţionalul român de tineret la finalul sezonului.

Puşcaş a promovat cu Benevento în Serie A la finalul sezonului trecut, apoi şi-a prelungit împrumutul la acestă echipă, dar în actuala ediţie de campionat are puţine meciuri disputate pentru formaţia de pe ultimul loc al clasamentului primei ligi italiene.

Românul, în vârstă de 21 de ani, a jucat în numai 11 dintre cele 22 de meciuri din acest sezon, în campionat, şapte ca titular, şi a marcat un gol, în remiză obţinută de Benevento, scor 2-2, cu Milan.

Novara se luptă pentru evitarea retrogradării în Serie B, fiind pe locul 15, în 23 de etape, cu 27 de puncte, la trei puncte de locul 18, ocupat de Cesena, primul care duce la barajul de menţinere. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.