Tehnicianul belgian George Leekens a demisionat, marţi, din funcţia de selecţioner al naţionalei Algeriei, după ratarea calificării în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, informează site-ul oficial al FIFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am luat această decizie pentru binele tuturor, deşi îmi pare rău. A existat prea multă presiune şi de aceea nu am reuşit să trecem de faza grupelor", a declarat Leekens.

Belgianul, care a mai pregătit reprezentativa Algeriei în 2003, se afla în funcţie din 27 octombrie 2016.

George Leekens, în vârstă de 67 de ani, a mai pregătit în cariera sa formaţiile Cercle Bruges, Anderlecht Bruxelles, Kortrijk, FC Bruges, FC Malines, Trabzonspor, Charleroi, Mouscron, Lokeren, Roda Kerkrade, KAA Gent, Al Hilal şi selecţionatele Belgiei (de două ori) şi Tunisiei.

Algeria a ratat calificarea în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, după ce s-a clasat pe locul trei în grupa B (2-2 cu Zimbabwe, 1-2 cu Tunisia şi 2-2 cu Senegal).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.