Fotbalistul echipei AS Monaco, Gelson Martins, suspendat şase luni pentru că l-a împins pe arbitru la un meci, va rămâne suspendat până la sfârşitul lunii noiembrie, notează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Perioada 13 martie 2020 – 30 iunie 2020 nu va fi inclusă în ispăşirea suspendării, indiferent de perioadă şi de data la care a fost dictată”, se arată în procesul verbal al Comitetului Executiv al federaţiei.

Astfel, suspendarea lui Martins, valabilă din 6 februarie, se va încheia în noiembrie.

Gelson Martins l-a împins pe arbitrul Mikael Lesage la un meci cu Nimes, în data de 1 februarie, în Ligue 1. Martins l-a împins pe Lesage de două ori. Prima dată, jucătorul l-a împins pe arbitru după ce colegul său Tiemoue Bakayoko a primit cartonaş roşu, în minutul 32. Gelson Martins a fost eliminat la rândul său pentru acest gest şi a reacţionat împingându-l pe Lesage a doua oară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.