Clubul Gaz Metan Mediaş a anunţat că vineri va avea loc la primăria din Mediaş o întâlnire în scopul găsirii de soluţii pentru depăşirea situaţiei financiare în care se află.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printr-o adresă înregistrată la Primăria municipiului Mediaş la sfârşitul lunii ianuarie, clubul Gaz Metan Mediaş a solicitat sprijinul autorităţilor locale în vederea identificării unor soluţii pentru depăşirea situaţiei financiare delicate în care se află.

“Astfel, la iniţiativa Primarului Gheorghe Roman, vineri este programată la sediul municipalităţii o întâlnire la care au fost invitaţi să participe reprezentanţii companiilor Romgaz şi Transgaz, respectiv cei ai Clubului Sportiv Gaz Metan. Scopul este acela de a se găsi soluţii în vederea sprijinirii clubului, astfel încât tradiţia în practicarea sportului de performanţă medieşean să se menţină”, a precizat clubul pe Facebook.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.