Formaţia Gaz Metan Mediaş a câştigat, scor 2-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în prima etapă a Ligii I. Aproape tot meciul s-a disputat pe o ploaie torenţială, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 90+3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Gaz Metan au marcat Chamed '27 şi Fortes '90+3, iar pentru Concordia a înscris Guessan '39.

1-0: Chamed a marcat cu capul din centrarea lui Vali Creţu

1-1: Tot cu capul a înscris şi Guessan, din centarea lui Gabi Matei

2-1: Fortes a marcat cu un şut din marginea careului

În minutul 34, Pleşca a respins de pe linia porţii şutul lui Gorobsov din lovitură liberă, jucătorii Concordiei susţinând că mingea ar fi trecut linia porţii.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Diallo, M. Constantin, Buşu - I. Cristea, Caiado (Romeo '57) - Chamed (Costea '82), Fofana, D. Olaru - Buziuc (Fortes '62). Antrenor: Mihai Teja

Concordia Chiajna: Caparco - G. Matei, Albu, Ov. Marc, Fota - Gorobsov (Bucşă '73), Prepelita - Nivaldo (Ivanovici '67), M. Cristescu, Grădinaru - Guessan (Batin '84). Antrenor: Ionuţ Badea

Cartonaşe galbene: Fofana '36, Creţu '80 / Matei '45, Guessan '60

Meciul a fost arbitrat de George Găman.

Repriza a doua a meciului Gaz Metan - Concordia a început cu o întârziere de 20 de minute. Instalaţia de nocturnă a arenei nu a mai funcţionat după ce un stâlp a fost lovit de fulger, în condiţiile în care la Mediaş a plouat torenţial.

La ora 19.00, după constatarea problemelor de la instalaţia de nocturnă, arbitrul George Găman a decis întârzierea reprizei a doua până la remedierea situaţiei. Meciul s-a reluat, deşi nocturna nu a funcţionat la capacitate maximă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.