FC Viitorul a anunţat, marţi, că a ajuns la un acord cu formaţia Universitatea Cluj pentru transferul definitiv al jucătorului Cristian Gavra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 25 de ani, Cristian Gavra este un produs al Academiei Gheorghe Hagi.

Gavra a jucat peste 70 de meciuri în prima ligă, atât în tricoul celor de la FC Viitorul Constanţa, club de care a aparţinut, cât şi al celor de la Gaz Metan Mediaş. 

“Pentru mine este un transfer de care aveam nevoie. Am ajuns la o echipă de tradiţie, cu suporteri numeroşi, într-un oraş frumos. Îmi doresc să îmi fac treaba cât mai bine, să înscriu constant, iar la final să ne bucurăm împreună de promovarea în Liga 1”, a declarat atacantul pentru site-ul Universităţii Cluj. 

El a devenit al nouălea jucător transferat de FC Universitatea Cluj în această vară, după Cosmin Dur-Bozoancă, Carol Taub, Jevrem Kosnici, Tiberiu Căpuşă, Doru Dumitrescu, Kofi Twumasi, Marius Coman şi Florin Burghele. 

Universitatea Cluj a promovat, sezonul trecut, în Liga a II-a.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.