Atacantul galez al echipei Real Madrid va reveni pe teren, marţi, în meciul cu Fuenlabrada din Cupa Spaniei, după două luni de pauză, cauzate de accidentări, a anunţat antrenorul Zinedine Zidane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gareth va fi cu noi mâine. Vom vedea cât timp va juca, dar ideea e ca el să joace. Vreau ca Gareth să fie în formă. Trebuie să joace şi ritmul meciurilor va determina drumul de urmat", a declarat Zidane, într-o conferinţă de presă.

Accidentat întâi la gambă, în septembrie, apoi la coapsă, în noiembrie, Balle nu a mai jucat din 26 septembrie, de la meciul cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor.

Real Madrid - Fuenlabrada (liga a treia), va avea loc marţi, de la 22.30, în manşa a doua a şaisprezecimilor Cupei Spaniei. Madrilenii s-au impus în tur, cu 2-0.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.