Jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, a învins-o, vineri, cu scorul de 0-6, 6-3, 7-5, pe daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în penultimul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor. În urma acestui rezultat, Elina Svitolina a fost eliminată din competiţia de la Singapore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a durat două ore şi 19 minute. Wozniacki este calificată în semifinale, cu două victorii şi un meci pierdut. Cu acelaşi palmares, Garcia trebuie să aştepte meciul Simonei Halep.

Cu Garcia, daneza a servit pentru meci în decisiv, la 5-4, însă adversara ei a reuşit să câştige următoarele trei ghemuri la rând. La 5-5, franţuzoaica a revenit, pe propriul serviciu, de la 0-40.

Pentru ultimul loc în semifinale va lupta şi Simona Halep, locul 1 WTA, cu Elina Svitolina, locul 4 WTA, partidă programată de la ora 14.30. Ca să ajungă în penultimul act, în care ar urma să joace cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, Halep trebuie să o învingă pe jucătoarea ucraineană.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.