Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost eliminată, joi, în turul al doilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-3, de franţuzoaica Alize Cornet, locul 61 WTA, după un meci de o oră şi 27 de minute.

Cornet va juca mai departe cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29.

Muguruza ar fi putut evolua cu Simona Halep în optimile de finală ale turneului.

Şi Anett Kontaveit din Estonia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 6, a părăsit competiţia în turul secund, după 2-6, 4-6, cu tânăra daneză de 19 ani, Clara Tauson, locul 39 WTA, într-un joc de o oră şi 19 minute.

Tauson o va avea ca adversară în manşa următoare pe americanca Danielle Collins, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 27.

Halep ar fi putut juca împotriva jucătoarei estone în sferturi.

Principala favorită de pe partea inferioară a tabloului, Arian Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a avut nevoie din nou de trei seturi pentru a se califica în turul al treilea. Ea a învins-o, cu scorul de 1-6, 6-4, 6-2, pe Xinyu Wang din China, locul 100 WTA.

Sabalenka s-a impus după un meci de o oră şi 55 de minute şi va evolua în turul al treilea cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 41 WTA şi cap de serie numărul 31.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.