Fundaşul Valerică Găman a declarat că jucătorii Astrei sunt foarte dezamăgiţi după ce au pierdut finala Cupei României, dar crede că au lăsat o impresie bună, având în vedere că giurgiuvenii au retrogradat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E mare dezamăgirea, am fost foarte aproape. Speram să ajungem la penaltiuri. Ne pare rău, dar cred că am lăsat o impresie bună. Dacă arătam la fel în ultimele 7-8 meciuri, cu siguranţă nu eram în Liga II. Nu ştim ce se va întâmpla cu echipa. Eu cu siguranţă voi pleca, nu rămân în Liga II. Dacă va fi ceva foate bun din afară, voi pleca, dacă nu rămân aici. Cred că acest trofeu pentru Craiova este doar o consolare, până nu câştigă titlul tot acolo rămân", a declarat Găman la Digisport.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Au marcat: Găman '17 (p), Boe-Kane '90+3 / A. Ivan '14, Nistor '99, Screciu '113.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.