Gabriele Gravina, preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal, a subliniat că sezonul actual din Serie A s-ar putea relua la finalul lunii mai-începutul lunii iunie. El a menţionat că trei săptămâni de pregătire după încheierea măsurilor de izolare, la 4 mai, vor fi suficiente pentru jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi o perioadă de control pentru a se vedea că toţi cei care participă la evenimente sunt testaţi negativ. Atunci nu vor exista nici probleme de infectare sau sau distanţare. Sper că fiecare echipă va juca pe propriul său stadion, iar dacă nu se poate, vom face tot posibilul pentru a găsi alte soluţii. Cei care vorbesc astăzi de anularea sezonului nu iubesc fotbalul şi nu-i iubesc pe italieni. Fotbalul readuce speranţa în viitor", a spus Gravina.

Potrivit presei italiene, Brescia şi Torino şi-au exprimat în mod clar dezacordul faţă de reluarea campionatului.Oraşul Brescia este unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.