Gabriela Lee, locul 313 WTA, a acces, sâmbătă seară, în ultimul tur al calificărilor la turneul de categorie WTA 500 de la Charleston.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lee a trecut în primul tur al calificărilor de japoneza Mai Hontama, numărul 106 mondial şi favorită 2, scor 5-7, 6-3, 6-4. Pentru un loc pe tabloul principal, românca o va înfrunta pe jucătoarea din Australia Astra Sharma, locul 135 WTA.

Pe tabloul principal la Charleston sunt deja Ana Bogdan, care va juca în primul tur cu italianca Elisabeta Cocciaretto, şi Jaqueline Cristian, care va înfrunta o sportivă din calificări.

Jucătoarea americană Danielle Collins, proaspătă câştigătoare a Miami Open, va evolua în primul tur cu spaniola Paula Badosa, care în primul tur la Miami a eliminat-o pe Simona Halep.

La turneul de categorie WTA 250 de la Bogota, Anca Todoni, numărul 226 mondial, a ajuns în ultimul tur al calificărilor, trecând în primul tur de sportiva din Mexic Ana Sofia Sanchez, locul 281 WTA, Favorită 11 în calificări, Todoni s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4. Pentru un loc pe tabloul principal, românca o va înfrunta pe Varvara Lepchenko (SUA, 265 WTA).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.