Jucătoarea Gabriela Lee (Talabă), venită din calificări, a acces, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Palm Harbor, cu premii de 100.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Românca a învins-o în optimi pe favorita 6, americanca Alycia Parks, scor 7-6 (4), 6-3, şi va evolua în faza următoare tot cu o americancă, Louisa Chirico.

Tot joi, Alexandra Ignatik (Cadanţu) a fost eliminată în optimile de finală de favorita 5, sportiva chineză Xiyu Wang, scor 7-5, 6-1.

De asemenea, Irina Bara, favorită 3, s-a calificat în sferturi trecând de americanca Elvina Kalieva, venită din calificări, scor 6-3, 6-2. În runda următoare, românca o va întâlni pe Grace Min (SUA).

Irina Bara joacă la turneul din SUA şi la dublu, fază în care este calificată în sferturile de finală, alături de italianca Lucrezia Stefanini. Cele două sportive întâlnesc echipa americană Robin Anderson/Taylor Townsend.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.