Jucătoarea de tenis Gabriela Duca, venită din calificări şi locul 951 WTA, a acces, marţi, în turul doi al turneului ITF de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari, informează site-ul itftennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duca a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 6-1, 7-5, după o oră şi 46 de minute, pe Daiana Iastremska (Ucraina), poziţia 310 în ierarhia mondială.

În turul doi, Gabriela Duca o va întâlni pe învingătoarea partide dintre Ilona Kremen (Belarus), jucătoare venită din calificări şi locul 618 WTA, şi Lina Gjorcheska (Macedonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia 181 în clasamentul mondial.

În primul tur de la Roma, Cristina Dinu, a opta favorită a competiţiei şi locul 292 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 7-5, după o oră şi 58 de minute, de Giorgia Marchetti (Italia), beneficiară a unui wild-card şi poziţia 612 în ierarhia mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.