Gabi Iancu, jucătorul echipei FCU Craiova, crede că a contat mult în economia partidei şi cartonaşul roşu primit de Ioniţă, a spus fotbalistul după victoria de sâmbătă a echipei sale

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dedic victoria asta lui Dănciulescu, pentru că aseară a pariat pe Ioniţă şi nu pe mine. Glumesc! Am dat pasă de gol, dar sunt un pic supărat că nu am fost mai atent în faţa porţii. A contat mult şi cartonaşul roşu, s-a văzut că au rămas în zece.

Chiar dacă erau pe primul loc şi noi pe 11, suntem două echipe de valoare şi s-a păstrat tradiţia, i-am învins din nou. La gol nu l-am văzut pe Sidibe, am simţit că este acolo, şi am pasat”, a declarat Gabi Iancu.

Echipa FCU Craiova a dispus sâmbătă cu scorul de 1-0, pe teren propriu, de formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea din Superligă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.