Ministrul francez de Interne, Gérald Darmanin, a anunţat, miercuri, o capacitate de aproximativ 300.000 de spectatori pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 pe cheiurile Senei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul de spectatori care vor putea asista la ceremonia de deschidere a JO, în data de 26 iulie, pe malurile Senei, este de "aproximativ 300.000", a declarat Gérald Darmanin, invitat la emisiunea Télématin de pe France 2.

"Ideea este că vor fi 100.000 de persoane pe cheiurile inferioare", cu bilete cu plată, şi "peste 220.000 de persoane pe cheiurile superioare", cu bilete gratuite, "şi apoi sunt toţi cei care locuiesc acolo şi care vor putea să închirieze, să facă petreceri de-a lungul Senei", a explicat ministrul de Interne.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În octombrie 2022, Darmanin anunţa în Senat că vor fi "600.000 de spectatori", dintre care 500.000 pe platformele superioare.

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc în perioada 26 iulie – 11 august. La eveniment vor participa 10.500 de sportivi din 206 ţări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.