Federaţia Română de Rugby a postat, joi, pe site-ul oficial, un mesaj prin care face apel pentru ajutorarea fostului internaţional Ioan Teodorescu, care este bolnav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teodorescu, în vârstă de 43 de ani, a fost diagnosticat cu tumoare pe colon.

“Rugbyul românesc este alături de fostul internaţional Ioan Teodorescu, unul dintre jucătorii reprezentativi ai U Cluj şi ai echipei naţionale în perioada anilor 2000, în lupta pe care acesta o poartă. În vârstă de 43 de ani, Teo a jucat în 39 de meciuri pentru România, din 2001 până în 2007, marcând 13 eseuri, un total de 65 de puncte. A participat la două ediţii ale Cupei Mondiale, organizate în Australia, respectiv Franţa. A debutat pentru Stejari în 2001, într-un meci cu Irlanda, la Bucureşti, ultima partidă disputată în tricoul României fiind în 2007, un meci cu Italia A. Jucătorul care evolua pe postul de aripă a fost format la Universitatea Cluj, club unde şi-a şi desfăşurat cea mai mare parte a activităţii sportive. Retragerea din activitatea de sportiv l-a adus pe Teo în postura de antrenor al echipei de seniori Universitatea Cluj, după care, alături de un alt Stejar, coleg de generaţie, Cristian Săun, a început să lucreze cu grupele de copii de la CSS Viitorul Cluj”, se arată pe site-ul FRR.

Forul prezintă şi contul în care se pot face donaţii pentru fostul sportiv:

Titular cont: Teodorescu Ioan


IBAN  RO61 RNCB 0568 0264 6713 0001

BIC
RNCBROBU

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.