Federaţia Română de Handbal a anunţat, în urma accidentării suferite la genunchiul drept de căpitanul naţionalei feminine, Cristina Neagu, în meciul cu Ungaria, că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naţionale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine de dimineaţă, pentru a determina natura exactă a accidentării. Vă vom ţine la curent cu noi informaţii. Vă mulţumim că sunteţi alături de Cristina şi de echipa naţională!”, a anunţat FR Handbal.

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

FR Handbal nu a precizat dacă jucătoarea a rămas internată în spital.

Naţionala României a pierdut partida cu Ungaria, scor 29-31 (17-17), iar jucătoarele tricolore s-au arătat afectate de accidentarea Cristinei Neagu.

România are 6 puncte în grupa principală a II-a, locul 2 în prezent, şi aşteaptă finalul partidei Olanda (6) – Germania (4), care va stabili ierarhia finală şi cele două echipe calificate în semifinalele de vineri, de la Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.