UEFA a anunţat, vineri, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) este vizată de o nouă procedură disciplinară ca urmare a problemelor de la meciul cu Suedia, din preliminariile Euro-2002,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRF riscă sancţiuni pentru rasism.

Decizia de deschidere a procedurii disciplinare vine la finalul unei anchete disciplinare a unui inspector UEFA de etică şi disciplină.

UEFA a mai deschis proceduri împotriva FRF la 20 noiembrie, pentru un banner interzis, scandări interzise, folosirea de obiecte pirotehnice şi aruncarea de obiecte la partida cu Suedia,

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA va anunţa deciziile legate de FRF la 12 decembrie.

La 15 noiembrie, reprezentativa României a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

În minutul 19, meciul a fost oprit pentru scurt timp de arbitru după ce fanii români au aruncat petarde pe teren. În minutul 81, arbitrul a oprit din nou partida din cauza unor scandări rasiste în tribune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.