Într-un comunicat publicat sâmbătă seara pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, staff-ul naţionalei României face precizări despre situaţia jucătorului Răzvan Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Având în vedere informaţiile apărute în mass-media, conform cărora internaţionalul român Răzvan Marin nu s-a întors la club şi a plecat în vacanţă după meciul cu Slovenia, staff-ul primei reprezentative a României face următoarele precizări:

”În urma unui dialog avut cu reprezentanţii clubului Empoli, s-a stabilit ca Răzvan Marin să fie prezent la echipa naţională doar pentru meciul cu Slovenia. Vă reamintim că nefiind perioadă FIFA cluburile nu au fost obligate să cedeze jucătorii pentru meciurile din luna noiembrie. În discuţia avuta, oficialii clubului italian au comunicat dorinţa de a-i oferi lui Răzvan Marin câteva zile de vacanţă, la fel cum s-a procedat şi cu ceilalţi fotbalişti legitimaţi la club. Acestea fiind zise, Răzvan Marin s-a prezentat în cantonamentul de la Mogoşoaia duminică, iar după meciul de la Cluj-Napoca, unde am întâlnit Slovenia, a ieşit din programul echipei naţionale, conform înţelegerii avute cu italienii de la Empoli.

Situaţia lui Răzvan Marin nu este una singulară, şi alţi jucători români legitimaţi în străinătate au avut parte de zile libere, chiar dacă nu s-a permis prezenţa acestora la echipa naţională. Nici în cazul acestora şi nici în ceea ce îl priveşte pe Răzvan Marin, jucătorii nu au avut posibilitatea de a alege dacă onorează sau nu convocarea la echipa naţională.

Facem un apel la dialog, suntem deschişi să comunicăm şi am aprecia dacă jurnaliştii ar solicita un punct de vedere înainte de a publica materiale ce au ca efect dezinformarea publicului. Vă mulţumim!”

Echipa naţională a României se află la Chişinău, pentru un meci amical cu Moldova, iar în această seară a efectuat antrenamentul oficial premergător partidei de duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.