Cupa României va beneficia de susţinerea Timişoreana, din postura de sponsor oficial, pentru următorii doi ani şi jumătate, continuând astfel un parteneriat început încă din 2006, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul parteneriat este valabil până la finalul sezonului 2024-2025.

“Timişoreana, un brand autohton cu o reputaţie deosebită, este unul dintre cei mai mari susţinători ai fotbalului românesc, un partener de tradiţie. Pentru noi este o recunoaştere a unei relaţii de parteneriat cu un prieten vechi, cu un susţinător al fotbalului. Timişoreana înţelege fotbalul şi suporterii şi împărtăşeşte valorile pe care le promovează Federaţia Română de Fotbal. Este o bucurie că acest parteneriat va continua, după ce Cupa României a fost reinventată, prin acest nou format competiţional, modern, mult mai atractiv şi mai dinamic, având ca scop şi îmbunătăţirea nivelului de joc şi întărirea relaţiei cluburilor cu proprii suporteri. Timişoreana va contribui în continuare la creşterea acestei competiţii de tradiţie în anii următori alături de cluburile participante şi suporterii acestora!”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Cupa României a fost reinventată în vara trecută, prin implementarea unui nou format competiţional, în conformitate cu competiţiile intercontinentale, cu scopul de a creşte interesul cluburilor şi de a ridica nivelul de joc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.