Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, că Radu Boboc nu va rămâne în lotul under 21 pentru meciul cu Irlanda de Nord, el având probleme musculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Radu Boboc nu va rămâne în lot pentru meciul cu Irlanda de Nord. Fundaşul de la FC Viitorul, după ce la meciul cu Finlanda a părăsit terenul în minutul 33, are probleme musculare la coapsa stângă şi acuză în continuare dureri. În urma unui consult RMN, staff-ul medical de la selecţionata U21 a decis că jucătorul nu va putea evolua în partida din Irlanda de Nord, programată marţi, de la ora 19.30, ora României. Astfel, Boboc nu va face deplasarea alături de colegii săi şi va merge la club pentru a intra în programul de recuperare”, se arată pe site-ul frf.ro.

Joi, naţionala de tineret a României a învins, la Voluntari, selecţionata Finlandei, scor 4-1, în preliminariile CE2021. Boboc a jucat până în minutul 33. În următorul meci, România va juca, marţi, cu Irlanda de Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.