Federaţia Română de Fotbal şi brandul Bigotti au semnat un parteneriat privind ţinuta oficială a ”tricolorilor”, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Durata parteneriatului va fi cel puţin până la finalul anului 2027, marcând un angajament pe termen lung între cele două părţi.

Evenimentul în care a fost oficializat parteneriatul a avut loc la Casa Fotbalului, în sala ”Ioan Chirilă”, în prezenţa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a Directorului de vanzari Bigotti, George Olteanu, si a Directorului Corporate Bigotti, Alina Dinu.

“Eleganţa şi rafinamentul Bigotti, unul dintre liderii de piaţă din România, vor îmbrăca echipa noastră naţională. Acest parteneriat reflectă angajamentul nostru pentru excelenţă, dar şi sprijinul pentru industria locală. Mă bucur că un brand naţional de succes recunoscut pentru calitatea şi stilul său ireproşabile îşi doreşte să-i susţină pe tricolori. Suntem încrezători că această colaborare va contribui la creşterea vizibilităţii şi promovării echipei naţionale, consolidându-ne poziţia în inimile suporterilor”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.