Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, procedurile de lucru în vederea protejării membrilor afiliaţi şi a angajaţilor forului în faţa riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul a precizat că, pentru a evita deplasarea membrilor afiliaţi la sediul FRF, documentele pentru departamentul Competiţii (fişe, acorduri de transfer, contracte, acte adiţionale, cereri de omologare, etc) se vor transmite prin email la adresa: competitii@frf.ro.

În ceea ce priveşte documentele pentru Departamentul Juridic (inclusiv comisiile jurisdicţionale), acestea se vor transmite prin email la adresa: juridic@frf.ro.

De asemenea, documentele necesare procesului de certificare pentru competiţiile Liga 2, respectiv Liga 3 şi documentele necesare procesului de clasificare a academiilor de fotbal pentru copii şi juniori din România vor fi trimise conform prevederilor regulamentelor corespunzătoare fiecărui proces în parte.

Documentele transmise prin email vor fi depuse în original ulterior, în urma unui anunţ făcut de Federaţia Română de Fotbal în prealabil.

Accesul în sediul FRF (angajaţi, vizitatori)

  • Fiecare angajat sau vizitator va fi obligat să respecte procedura de triaj anexată la prezentul document, să completeze chestionarul tipizat, să accepte să i se noteze datele personale, să i se ia temperatura la momentul intrării în FRF (o singură dată pe zi).
  • Fiecărui angajat sau vizitator i se va permite accesul doar după ce temperatura măsurată la intrarea în sediul FRF nu va depăşi 37.3° Celsius, iar în baza rezultatului chestionarului i se poate permite accesul;
  • La intrarea în sediul FRF va fi obligatorie purtarea măştii, utilizarea dezinfectantului, folosirea covoraşului cu dezinfectant, păstrarea distanţei sociale de 1.5-2 m; De asemenea purtarea măştii este obligatorie pe toată durata şederii în sediul FRF.
  • La intrarea în sediul FRF persoanele vor fi obligate să se dezinfecteze pe mâini (utilizând dispenserul cu dezinfectant existent la Recepţia FRF sau în imediata vecinătate a acesteia). Refuzul respectării acestei măsuri determină imposibilitatea permiterii accesului persoanei respective în sediul FRF. Procedura de dezinfectare a mâinilor va fi efectuată indiferent dacă persoana respectivă poartă sau nu mănuşi de protecţie.
  • Fiecărei persoane care va intra în incinta FRF fără mască de protecţie, i se va pune la dispoziţie o mască pe care trebuie să o poarte pe toată durata cât se află în incintă (angajaţii vor primi o mască care va putea fi folosită timp de maxim 4 ore, în funcţie de programul de lucru). În situaţia în care angajaţii FRF sau vizitatorii deţin propriile măşti de protecţie, aceştia le pot utiliza.
  • Persoanele care se ocupă de triaj, cele care se ocupă de curăţenie şi îngrijire, precum şi cele care manevrează diverse produse, corespondenţă, bani, facturi, documente din arhiva, vor primi mască, vizieră şi mănuşi. Persoanele care se ocupă de curăţenie şi îngrijire vor primi mănuşi menajere şi vizieră, după caz, pe durata desfăşurării activităţii (iar în restul timpului va fi obligatoriu spălarea/dezinfecţia mâinilor cât mai des).
  • În zona de aşteptare de la parter vor putea staţiona maximum patru persoane care vor respecta distanţa de minimum 2m, nefiind permis a fi format un grup mai mare de trei persoane.
  • Numai dupa eliberarea unui loc în zona de aşteptare se va permite accesul unei alte persoane.
  • Se recomandă staţionarea persoanelor vizitatoare în afara clădirii.
  • Persoana de la recepţie şi unul dintre îngrijitorii clădirii vor fi responsabili cu dezinfectarea obiectelor/coletelor care ajung la sediul FRF, pentru utilizarea în scop profesional.
  • Angajaţii FRF au responsabilitatea de a manifesta o atitudine preventivă şi de a-şi lua întotdeauna toate măsurile de protecţie în conformitate cu prezenta procedură, întrucât răspândirea virusului este posibilă şi din partea persoanelor care nu manifestă simptome specifice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.