Tenismenul britanic Andy Murray va face echipă cu fratele lui, Jamie, în proba de dublu de la turneul Citi Open, care va avea loc săptămâna viitoare, la Washington, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Andy, acesta va fi al patrulea turneu la care participă în proba de dublu după operaţia suferită la şold, în ianuarie.

 

Nu este prima dată când cei doi fraţi, de 32, respectiv 33 de ani, fac pereche la dublu. Ei au contribuit în 2015 la câştigarea Cupei Davis de către Marea Britanie.

Ei au jucat cu parteneri diferiţi la Wimbledon, Jamie cu compatriotul său Neal Skupski (au fost eliminaţi în primul tur), iar Andy cu francezul Pierre-Hugues Herbert (au pierdut în turul al doiela).

Fostul lider ATP nu are amintiri plăcute de la Washington, unde a fost nevoit să joace în optimi până la ora locală 03.02, cu Marius Copil, apoi s-a retras înaintea sferturilor de finală.

După ce s-a impus cu scorul de 6-7 (5), 6-3, 7-6 (4), după peste trei ore de joc, Murray a plâns la finalul meciului care l-a dus în sferturi. El a apreciat că nu este benefic nici "pentru jucători, spectatori sau telespectatori" să se joace până la astfel de ore. Andy Murray se gândea să nu mai participe la acest turneu.

Jamie Murray a câştigat Citi Open la dublu, anul trecut, cu fostul lui partener, brazilianul Bruno Soares.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.