Liga Franceză de Fotbal (LFP) a anunţat amânarea meciului Sochaux – Caen, care era programat sâmbătă, în ziua în care este înmormântată soţia tehnicianului oaspeţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“LFP a aflat ieri (n.r. – miercuri) cu tristeţe imensă de decesul lui Armelle Moulin. Înmormântarea soţiei lui Stephane Moulin va avea loc sâmbătă. La solicitarea clubului Caen şi în consens cu beIN SPORTS şi cu Sochaux, meciul Sochaux – Caen a fost amânat pentru vineri, 20 ianuarie, la ora 18.30”, a notat liga franceză pe site-ul oficial, joi seară.

Caen a cerut amânarea partidei cu Sochaux, având în vedere faptul că soţia antrenorului Stephane Moulin va fi înmormântată în ziua respectivă. Caen a anunţat miercuri decesul lui Armelle Moulin. Stephane Moulin îşi luase o pauză din data de 22 decembrie, pentru a fi alături de soţia sa care atunci era bolnavă. După moartea femeii, clubul a cerut amânarea meciului cu Sochaux.

Joi, L’Equipe scria că, în ciuda faptului că liga franceză şi BeIN Sports erau de acord cu amânarea, Sochaux a refuzat. Sochaux a invocat atunci dificultăţi legate de logistică în cazul reprogramării meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.