Atacantul Ousmane Dembele este accidentat şi nu va juca, miercuri, în meciul pe care Franţa îl va disputa, la Budapesta, cu Portugalia, în ultima etapă a Grupei F a Euro-2020, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La meciul cu Ungaria de sâmbătă (1-1), Dembele a fost victima unei "lovituri la tendonul unui genunchi", conform selecţionerului Didier Deschamps.

Jucătorul FC Barcelona a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Rabiot şi a rezistat doar o jumătate de oră pe teren, fiind înlocuit de Lamer, în minutul 87.

Deschamps speră ca jucătorul de 24 de ani să fie recuperat până la partida din optimi, fază în care Franţa are şanse mari să se califice.

Naţionala Cocoşului galic este lider în clasamentul grupei după două etape, cu patru puncte. Germania şi Portugalia urmează în clasament, cu câte trei puncte, iar Ungaria ocupă locul 4, cu un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.