Federaţia Română de Polo a definitivat programul sezonului 2020/2021 al Superligii Naţionale, care ar urma să debuteze în 2-3 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemul competiţional pentru viitorul sezon, în contextul pandemiei, include următoarele propuneri: sezon regulat cu etape săptămânale în dublă manşă, semifinalele şi finalele în sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”, turneul 5-8 în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, iar Cupa României să păstreze sistemul din sezonul precedent.

Etapa inaugurală ar urma să aibă loc în 2-3 octombrie, iar ultima a sezonului regulat în 9-10 aprilie 2021. Urmează faza play-off, cu semifinale între 14 mai şi 23 mai, iar finalele între 28 mai – 6 iunie.

De asemenea, turneul Cupa României este programat între 11-13 martie 2021.

Echipa naţională va avea stagii de pregătire în lunile noiembrie, decembrie şi ianuarie, după care între 12-21 februarie 2021 va participa la turneul preolimpic de la Rotterdam.

Toate propunerile agreate de FR Polo şi cluburi urmează să fie ratificate într-o şedinţă a Biroului federal, la mijlocul acestei luni.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.