Fotbalistul franco-algerian Andy Delort s-a prăbuşit pe teren sâmbătă, în timpul unui meci din Qatar Stars League Cup. Delort a fost înlocuit şi a revenit apoi, pe banca de rezerve a echipei sale, Umm Salal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andy Delort (32 de ani) a deschis scorul pentru echipa sa, Umm Salal, în minutul 6 al meciului de sâmbătă disputat împotriva formaţiei Al-Arabi. La zece minute după gol, la o lovitură liberă executată de adversari, Delort a început să gesticuleze părând că vrea să protesteze, dar după câteva secunde atacantul lui Umm Salal s-a prăbuşit pe gazon, având convulsii.

Medicii au intervenit de urgenţă şi l-au evacuat de pe teren, iar antrenorul l-a înlocuit.

După o vreme Delort a reapărut pe teren, a salutat publicul şi a luat loc pe banca rezervelor.

Echipa sa, Umm Salal a învins la 11 metri pe Al-Arabi şi a câştigat trofeul pus în joc – Stars League Cup, după un meci în care a condus cu 3-0 şi s-a încheiat 4-4 după 120 de minute. Umm Salal s-a impus cu 3-1 la lovituri de departajare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.