Fotbaliştii stelişti şi dinamovişti vor purta la derbiul care va avea loc, duminică, pe Arena Naţională, însemne care să marcheze Ziua Sportului Curat, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu acest an, ziua de 10 aprilie este declarată Ziua Sportului Curat, România alăturându-se ţărilor semnatare ale Codului Mondial Antidoping.

Liga Profesionistă de Fotbal, la iniţiativa Agenţiei Naţionale Antidoping, sprijnă Ziua Sportului Curat. Cu această ocazie, se vor organiza activităţi de educaţie antidoping, iar la competiţiile în desfăşurare vor fi derulate spoturi de promovare a sportului curat. Astfel, toţi competitorii vor purta tricouri cu mesaje de susţinere a luptei împotriva dopajului în sport.

Partida Steaua - Dinamo, este programată duminică, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, în etapa a VI-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.