Jucătoarea norvegiană de fotbal Ada Hegerberg a anunţat luni că îşi va prelungi contractul cu formaţia franceză Olympique Lyon, echipa unde evoluează de zece ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ada Hegerberg (28 de ani) joacă în atacul lyonez din vara lui 2014, iar în luna februarie a acestui an nu luase încă o decizie dacă va continua sau nu la gruparea franceză. „OL rămâne atractiv, uită-te doar la numele jucătoarelor. Dar realitatea este că Franţa a rămas în urmă. Trebuie să ne punem întrebările potrivite pentru ca OL să continue să facă paşi înainte. Situaţia nu mai este aceeaşi ca acum şapte ani. Îmi doresc un contract bun, ştiu ce merit”, declara în februarie Ada Hegerberg.

Între timp, Ada a fost convinsă că lucrurile se îndreaptă într-o bună direcţie după intervenţiile noii proprietare a clubului de fotbal feminin Olympique Lyon, Michele Kang. Jucătoarea norvegiană a semnat un nou contract şi este aşteptată să revină pe teren în semifinalele Ligii Campionilor, cu PSG, un meci a cărei primă manşă va avea loc sâmbătă, 20 aprilie.

Ada Hegerberg a înscris 264 de goluri în 244 de meciuri jucate pentru Lyon, a fost de trei ori golgeter în prima ligă feminină franceză şi a câştigat primul Balon de Aur feminin din istorie, în anul 2018.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.