Actualul manager al lui Celtic, Ange Postecoglou, ar urma să fie numit în următoarele zile manager al lui Tottenham, potrivit The Athletic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El ar urma să-l înlocuiască pe Ryan Mason, antrenor interimar după demiterea lui Antonio Conte şi a asistentului său Cristian Stellini.

În timpul mandatului său în Scoţia (2021-2023), Ange Postecoglou a cucerit două titluri de campioană consecutive în faţa lui Rangers. . După victoria de sâmbătă din Cupa Scoţiei, el a declarat: "Intenţionez să mă bucur de acest moment în următoarele 24 până la 48 de ore, cât de mult timp pot, înainte ca vreun club să vină şi să-mi ia atenţia de la ceva ce a fost câştigat cu greu".

Ange Postecoglou este renumit pentru filozofia sa ofensivă, combinată cu un pressing înalt şi intens. El ar trebui să-şi pună rapid amprenta asupra echipei, ceea ce este ceea ce caută clubul londonez.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.