Rubens Barrichello a dezvăluit recent că a fost victima unui accident vascular cerebral (AVC) şi că a fost supus unei operaţii pentru înlăturarea unei tumori benigne la creier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eram acasă, mă pregăteam să fac o baie când am simţit o durere puternică în cap, de la 8-9 pe o scară de 10. Şi mi-am zis: <<Dumnezeule, mi-am distrus casca>>",  a declarat Barrichello pentru Globo Television.

Pilotul brazilian a explicat că i s-a pus un cateter şi că medicii i-au explicat că vena "distrusă din cauza unei malformaţii" s-a regenerat cu propriul sânge. El a mai spus că teste suplimentare au arătat prezenţa unei tumori la creier, benignă, care i-a fost retrasă rapid.

"Sunt cel mai fericit om din lume", a declarat Rubens Barrichello, care a rămas doar cu o cicatrice la gât după acest eveniment,

În vârstă de 45 de ani, Barrichello a evoluat în Formula 1 până în 2011, 14 Grand Prix-uri câştigate şi 323 de curse disputate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.