Fostul hocheist Mihail Popescu, participant la Jocurile Olimpice de la Lake Placid, din 1980, a decedat la vârsta de 60 de ani, a anunţat Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă regretă profund trecerea în nefiinţă a lui Mihail Popescu. Goe, aşa cum îl ştiu iubitorii de hochei pe gheaţă, a fost component al echipei CSA Steaua Bucureşti şi al loturilor naţionale de juniori şi de seniori ale României.

Goe a contribuit alături de coechipierii săi de la Steaua la câştigarea a numeroase Campionate Naţionale şi Cupe ale României.
Alături de colegii de la echipa naţională de seniori a participat la Campionate Mondiale, dar şi la Olimpiada din 1980, de la Lake Placid, SUA, ultima Olimpiadă la care România a fost prezentă la hochei pe gheaţă", a precizat FRHG.

Cu o echipă din care făceau parte jucători ca Gheorghe Huţan, Valerian Netedu, Geoge Justinian, Gall Sandor, Antal Elod, Alexandru Hălăucă, Traian Cazacu şi Marian Pisaru, România a ocupat locul 8. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.