Clubul israelian Hapoel Tel Aviv a anunţat duminică decesul fostului său jucător, Lior Asulin. Acesta s-a numărat printre victimele făcute de atacatorii Hamas la un concert în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lior Asulin (43 de ani) se afla printre participanţii la NOVA Rave Festival, care s-a desfăşurat în localitatea Re’im, din sudul statului Israel, în apropiere de graniţă. Atacanţii Hamas au deschis focul asupra sutelor de persoane aflate la festival, înregistrându-se zeci de victime, iar unii dintre participanţi au fost răpiţi de membrii grupării Hamas.

„Cu mare tristeţe, după multe ore în care a fost declarat dispărut, am fost informaţi că fostul nostru jucător Lior Asulin a fost ucis de terorişti la petrecerea de la Re’im”, scrie în comunicatul oferit publicităţii de clubul Hapoel Tel Aviv.

Lior Asulin, care împlinise 43 de ani cu o zi înainte de a fi ucis, a jucat pe postul de atacant, echipele cele mai cunoscute pentru care a evoluat fiind Hapoel Tel Aviv, Beitar Ierusalim, Hapoel Be’er Sheva, Hapeol Petah Tikva şi formaţia cipriotă Apollon Limassol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.