Fostul campion olimpic la nataţie Grant Hackett a fost dat dispărut de tatăl său, după ce cu o zi în urmă fusese arestat pentru tulburarea liniştii publice dar eliberat după câteva ore, a anunţat, joi, BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu câteva ore înainte ca tatăl său să anunţe dispariţia la poliţie, Hackett a postat o poză pe contul de Instagram în care apare cu un ochi vânăt.

Conform presei locale, sportivul australian a fost văzut ultima dată la un hotel din Gold Coast.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tatăl lui Hackett a spus că acesta a ratat o întâlnire cu avocatul său şi de acolo a apărut îngrijorarea. "Când am vorbit cu el, cu câteva ore în urmă, pur şi simplu mi-a închis telefonul când l-am întrebat unde a fost", a declarat Nev Hackett.

Fostul campion olimpic la nataţie Grant Hackett a fost arestat pentru deranjarea liniştii publice în Goald Coast (Australia). Hackett, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat după ce tatăl său a sunat la poliţie. Fostul înotător a fost dus la secţie cu cătuşele la mâini, dar a fost eliberat după câteva ore.

Grant Hackett, dublu campion olimpic în proba de 1.500 de metri şi medaliat cu aur la Sydney cu ştafeta de 4x200 metri liber a Australiei, a recunoscut în trecut că este dependent de somnifere. În 2014, el a mers în Statele Unite pentru dezintoxicare, după ce a fost găsit dezbrăcat şi dezorientat într-un cazinou din Melbourne.

Anul trecut, Hackett a agresat a agresat un bărbat în timpul unui zbor cu avionul, de la Adelaide la Melbourne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.