Fosta schioare Claudine Emonet, acum în vârstă de 58 de ani, a declarat într-un interviu pentru Le Parisien că a fost agresată sexual de un antrenor în urmă cu aproape 40 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptele ar fi avut loc la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilori 1980, în maşina cu care făceau deplasările antrenorul şi sportiva. Bărbatul ar fi agresat şi altă sportivă, pe Cathy Gonseth.

“Nu îi dau numele pentru că sacă îi dau numele m-ar putea da în judecată şi ar fi oribil pentru mine. Nu vreau să îl mai văd, să îl mai aud. Mi-a distrus viaţa. Noi, victimele, trăim tot timpul cu asta, suferim. Pentru el, pentru ei, totul este bine”, a afirmat Emonet, potrivit L’Equipe.

Claudine Emonet a participat la Jocurile Olimpice de iarnă în 1988, ediţie la care s-a clasat pe locul 17 la coborâre şi pe 22 la super-G.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.