Fosta gimnastă Andreea Răducan, multiplă medaliată europeană, mondială şi olimpică s-a căsătorit civil, miercuri, la ceremonie asistând şi Octavian Bellu şi Mariana Bitang, antrenorii cu care a obţinut cele mai mari succese.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Răducan s-a căsătorit civil, miercuri, cu Daniel Tandreu, la Primăria Sectorului 1 Bucureşti, iar la ceremonie au fost prezenţi şi foştii ei antrenori, Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Cununia religioasă este programată sâmbătă, după care va avea loc o petrecere cu peste 250 de invitaţi.

Andreea Răducan (33 de ani) s-a retras din activitatea competiţională în 2002, după o carieră în gimnastică în care a bifat o medalie de aur cu echipa României la JO de la Sydney şi argint, tot atunci, la sărituri, precum şi cinci medalii de aur, una de argint şi două de bronz la Campionatele Mondiale, respectiv una de argint şi una de bronz la Campionatele Europene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.